BejelentésMarGO
Maradjunk gondolkodó olvasók!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Soron következő találkozónk

2010. április 21-e


Kedves érdeklődők!

Üdvözöljük Önöket a MarGO hivatalos honlapján. Kezdeményezésünk következménye képpen 2010. február 24-én indul útjára olvasó klubunk a Budafoki Könyvtárban.
E tárhely célja, hogy az olvasó délutánokon résztvevő fiatalok interaktív kommunikációját biztositsa egymással; valamint, hogy legfrissebb híreinkről azonnal értesülhessenek.

A gondolkodó, "lapozgató" összejövetelek ötlete Wenczel Zsuzsanna fejében született meg, s csakhamar lelkes támogatókra talált a Budafoki Szabó Ervin Fiókkönyvtár, és Fabók Endre személyében.

Zsuzsanna is és Endre is huszonéves hallgató az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen. Mindketten pedagógiát is tanultak, tanulnak. Céljuk e programsorozattal lehetőséget teremteni a budafoki, olvasni szerető, iskolás korúak számára, hogy könyvélményeiket megoszthassák egymással, kulturált formában megvitathassák eltérő nézeteiket egy-egy műről.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!